Infomedics

De tandartsrekening ontangt u via Infomedics. Heeft u vragen over Infomedics bezoek dan eens de webpagina: http://www.infomedics.nl  U bent dan altijd voorzien van de meest recente informatie over Infomedics. Op de website in het onderdeel Tarieven en Betalen vindt u nog meer informatie over uw rekening.

Via www.infomedics.nl kunt u veel zaken rond Infomedics rekeningen zelf regelen, zoals uitstel van betaling aanvragen, een betalingsregeling treffen of uw adresgegevens wijzigen. Ook kunt u aangeven uw rekening voortaan digitaal te willen ontvangen. Voordeel is dat de rekening nooit meer zoek raakt of te laat bezorgd wordt door de post. 

 


Werkzaamheden in het buitenland?

Bent u ook nieuwsgierig naar de werkzaamheden en reisverslagen van tandarts Joost van Vlijmen in het buitenland? Kijk dan op op de website van stichting Dhampus of in de linkerkolom Stichting Dhampus.

Het team (zie foto) bestaat uit de tandartsen Joost van Vlijmen en Eric Alkemade, kaakchirurg Ralph Voorsmit  met ondersteuning van Noor Schroder, Nanon Heckers (niet op de foto), Paul Ketelaar en Patty Voorsmit voor preventievoorlichting en algemene assistentie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ivoren Kruis

Op de website van het Ivoren Kruis treft u een schat aan informatie over de mondgezondheid aan. Bovendien vindt u diverse adviezen op dezesite. Het is een goede bron van informatie en inspriratie!

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg